Direktlänk till inlägg 9 april 2013
I helgen blev det ett försök att baka chokladfondant. Receptet jag använde finns här. Det var ett bra recept och inte alls krångligt, men jag hade dem tyvärr lite för länge i ugnen. De blev inte rinniga i mitten och ett proffs hade nog inte godkänt dem som chokladfondanter. Men jag kan säga att det i alla fall blev en jättegod!!!! chokladbakelse. Det stod 8-12 min i receptet och jag tog ut dem runt 11 min. Nästa gång jag provar tar jag nog ut dem vid 8 min.
Tyrvärr blev bilden suddig, kameran har hamnat på någon konstig inställning som jag ska försöka ändra.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 |
5 |
6 | 7 |
|||
8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 |
14 |
|||
15 |
16 | 17 | 18 | 19 |
20 |
21 | |||
22 |
23 | 24 | 25 |
26 | 27 |
28 | |||
29 |
30 |
||||||||
|