Alla inlägg under april 2014
Igår åt vi kycklingklubbor som hade marinerats över natten i turkisk yoghurt och en massa kryddor som garam masala, kardemumma, nejlika, kanel, ingefära mm. Till det åt vi ris, mango chutney och lime pickles. Oftast när vi marinerar så blir det bara några timmar för man glömmer bort men det blir så mycket godare om man gör det ett dygn.
Vi kom upp till M:s familj i fredags kväll lite senare än tänkt men det var så mycket köer. När vi kom fram åt vi räksmörgås och sen var det redan dags att natta A. På lördagen hade vi fint väder så vi tog en lång promenad i krokarna där de bor, A fick träffa sina kusiner sen och vi åt pulled pork till middag och kladdkaka och äppelpaj till efterrätt.
Idag har jag och A varit hos min syster och hälsat på. Hon bjöd på en jättegod paj med getost, grillad paprika och rödlök. Den blev inte så vacker på bild för när hon skulle ta ut den ur ugnen så ramla den upp och ner i ugnen så hon fick ta upp den med stekspade. Så blev det helt bränt på botten i ugnen och hur mycket os som helst så vi fick öppna både ytterdörr och fönster för att vädra. Sen hade hon köpt jättegoda efterrätter från Brunkebergsbageriet. Wienerbröd och chokladfondat.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 |
5 |
6 |
||||
7 | 8 |
9 |
10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 |
23 | 24 |
25 |
26 |
27 | |||
28 |
29 | 30 |
|||||||
|