Alla inlägg den 25 januari 2011

Lek

Av brownies - 25 januari 2011 17:28

När jag och Brownie var ute träffade vi på Tindra och hennes husse Tindra är också en Jack Russel som är 1 år. De bor här i närheten så vi har träffats några gånger tidigare. Vi brukar släppa dem lösa så de får leka lite. Det är så roligt att se för så fort de får syn på varandra blir de helt tokiga och de har precis samma sätt att röra sig. Tindra har lite längre ben så hon springer lite snabbare men Brownie hängde på bra fast hon låg lite efter hela tiden. De sprang efter varandra i ca 10 min. Sen orkade de inte mer och Brownie var så törstig så hon började äta snö och Tindra bara satt och flåsade. Efter det behövde jag inte gå någon lång promenad.


Sen har Brownie börjat men en ny grej och det är att hon lägger sig på golvet utan att vi säger till speciellt när vi lagar mat då brukar hon alltid sitta och titta men nu hon har hon börjat att lägga sig på golvet istället.


 

Av brownies - 25 januari 2011 11:53

Jag tycker att de flesta galor har blivit väldigt tråkiga, det var mycket bättre förr. Men jag tittade ändå på Guldbaggen igår jag har aldrigt tyckt om Petra Mede hon är bara för mycket. Men igår var hon väldigt bra jag fick en helt annan bild av henne hon var både rolig, proffsig och inte alls överdriven.

Det tråkigaste med galan är ändå att det är som många filmer som man aldrig har hört talas om som filmen Sebbe som vann pris för bästa film vem har hört talas om den? Det måste bara vara juryn som sett den det har knappast varit någon reklam för den som för tex Snabba cash eller Änglagård. Men juryn är alltid tvärtemot publiken. Fast Snabba cash var bland de sämsta filmerna jag någonsin sett den var så fruktansvärt tråkig men M och jag var tvunga att se klart hela filmen eftersom det har varit sån hysteri kring den.

Presentation


Välkommen till min blogg! Klicka på presentationen så får du veta lite mer om mig.

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards