Direktlänk till inlägg 12 mars 2013
Idag gick jag och Brownies en riktigt lång promenad i solen. Jag tror att det blev en och en halv timme innan vi var hemma. Då gjorde jag en tonfisksallad till lunch med pasta, tonfisk i olja, avocado, tomat, fetaost, majs, ägg och en dressing gjord på majonäs, kesella, ketchup, salt och peppar.
Jag har äntligen lärt mig att koka det perfekta ägget.Jag vill ha dem krämiga men inte så löskokta att gulan rinner. Koka upp vatten, lägg i ägget med en sked, koka exakt åtta minuter ( inte en sekund längre), skölj ägget i kallt vatten dirket. Jag hittade tipset hos Leila.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
|||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 |
|||
11 | 12 | 13 |
14 |
15 | 16 |
17 |
|||
18 | 19 |
20 | 21 |
22 | 23 | 24 |
|||
25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 |
|||
|