Direktlänk till inlägg 17 februari 2014
Vi firar att A fyller 7 månader idag med en supergod blåbärspaj.
Knäckig blåbärspaj
Häll ett paket frysta blåbär i en pajform och strö över lite potatismjöl och socker.
Smält 150 g smör och blanda med 1/2 dl socker, 1 tsk vaniljsocker, 1/2 dl ljus sirap, 1/2 dl vetemjöl och 4 dl havregryn.
Strö smuldegen över bären. Grädda pajen i 175 grader i ca 15-20 min.
Servera med vaniljsås.
Receptet har jag klipp ut från en Allers tidning för längesedan.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | ||||||||
3 | 4 |
5 |
6 | 7 |
8 | 9 |
|||
10 | 11 |
12 | 13 |
14 | 15 | 16 |
|||
17 | 18 |
19 |
20 | 21 |
22 |
23 | |||
24 |
25 |
26 | 27 | 28 | |||||
|