Direktlänk till inlägg 8 augusti 2011
I London köpte vi en kokbok av Anjum Anand hon har ett matlagningsprogram på BBC som vi brukar se. Vi provade ett recept med aubergine som stektes i lite olika indiska kryddor och sen blandade man ihop den med creme frachie och färsk koriander. Det var väldigt gott. Men egentligen skulle auberginen friteras då hade det säkert blivit ännu godare. Så nästa sak på inköpslistan är en fritös.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 |
5 |
6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 |
12 |
13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 |
18 |
19 | 20 | 21 | |||
22 |
23 | 24 |
25 | 26 | 27 |
28 | |||
29 | 30 |
31 |
|||||||
|