Alla inlägg den 2 augusti 2011

Av brownies - 2 augusti 2011 23:08

Idag har vi som sagt varit på Oxford Street och på eftermiddagen tog vi tåget till Southall där de flesta indier bor. Det kändes verkligen som att komma till Indien det var nästan bara jag som inte var indier. M ville åka dit för att handla lite och sen var det intressant att se ett samhälle som var precis som i Indien förutom att de inte var några kor på gatan här:)


 

Maten var god och billig som alltid när det är indiskt.

 

Nu är det dags att sova det känns i fötterna att vi har gått hur mycket som helst och så är det så varmt speciellt i tunnelbanan för de har inte luftkonditionering så det finns typ ingen luft.

Av brownies - 2 augusti 2011 16:12

Idag har vi tillbringat dagen på Oxford street. Vi gick längs med hela gatan ända fram till Hyde Park. Vi shoppade lite med mest tittade vi bara in i de butiker som såg intressanta ut. Och så var vi inne på Primark ett stort varuhus som är känt för att ha billiga kläder mm. Vi köpte lite småsaker men det var så otroligt mycket folk där inne så vi orkade inte trängas hur länge som helst. När vi kom ut gick vi till ett ställe som heter Pret A Manger som finns lite överallt här i London och de har massor med gott att äta.


En liten del av Oxford street.

 

Mitt nya favoritställe.

 

De fanns en butik som bara sålde m & m saker.

 

Disney butiken.

 

Massor med fina gosedjur.

 

Hyde Park.

 

Lunch jag åt en smörgås med kräftstjärtar och nån god röra. Sen hade de olika efterrätter i små plastburkar jag köpte en Lemon cheescake och den var såååå god. Det var inte alls dyrt allt detta för ca 90 kr.

 

Lite shopping.

 

Nu ska vi ge oss ut igen efter en stunds vila på hotellrummet.

Av brownies - 2 augusti 2011 00:08

Nu är klockan strax efter tolv på natten och vi har varit igång sen halv fem imorse så nu är vi trötta. Men vi har haft en underbar dag det har varit strålande sol och nästan för varmt och turister överrallt. Men London är helt underbart. Vi har gått nästan hela dagen och även åkt ganska mycket tunnelbana den fungerar hur bra som helst här och är väldigt enkel att lära sig.

Vi bor vid stationen Tower Hill och det ligger väldigt centralt.


Här kommer lite blandade bilder på vad vi sett idag.

         

Vi åt middag på hotellet,  jag åt Gnocchi med mint, ärtor, parmesan och M åt Fish and chips. Hotellet vi bor på är väldigt fint och maten var helt perfekt.

 

Lite roligt att fisken var jättestor med det var bara sex stycken pommes frites.


Sen blev det en drink och en öl i skybaren.

 

Utsikten fån skybaren.

 

Presentation


Välkommen till min blogg! Klicka på presentationen så får du veta lite mer om mig.

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8 9 10
11
12
13 14
15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards