Direktlänk till inlägg 23 maj 2013
Jag hittade ett recept i Svd förra veckan på en sallad som lät väldigt god och lite annorlunda. Ofta blir det att man göra likadana saller hela tiden så nu var det kul att prova en helt ny kombination.
Salladen bestod av ugnsrostad palsternacka, rädisor, fetaost, machésallad, oliver, körsbärstomater, gurka och knaperstekt bacon. En dressing på olivolja, balsamvinäger och honung.
Det blev en otroligt god sallad, vi kunde inte sluta äta förrän salladsskålen var helt tom.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 |
5 |
|||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
|||
13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 |
|||
20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 |
26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||||
|