Alla inlägg den 22 mars 2012

Av brownies - 22 mars 2012 14:34

Här är lite bilder från shoppingen i går på Åhléns.


Små pajformar

 


Små förvaringsburkar

 


Korg att ställa slevar i

 


Karaff

 

Av brownies - 22 mars 2012 11:15

I går var det strålande fint vårväder och eftersom M slutade tidigt så bestämde vi oss för att ta en långpromenad i skogen. Vi hann gå ungefär tio minuter och eftersom Brownie är lös så har vi inte koll på henne exakt hela tiden. När vi tittade bort några sekunder så tyckte hon att det var roligt att rulla runt i hästbajs. Så då var det slut på promanden bara att gå tillbaka till bilen och som tur var hade vi ett stor lakan i hennes bur som vi lindade in henne i. Så fick hon sitta fram på golvet i bilen. Så åkte vi hem med rutorna nere eftersom det luktade så illa. När hon satt där såg hon ut som att hon kom på att det kanske inte var en bra idé.

När vi kom hem bar jag upp henne i lakanet och så sa vi åt henne att hon skulle vänta utanför dörren medans vi tog av oss ytterkläderna och tog på oss plasthandskar ( man vill gärna inte ta i hästbajs ). Tror ni hon kunde vänta utanför dörren? Nej hon var tvungen att gå in i hallen och skaka av sig så det stänkte hästbajs på golvet. Sen åkte hon i duschen och M tvättade henne och jag tvättade koppel och selen. Sen var det bara att städa duschen vill inte riskera att det är en massa bajsbaciller kvar. Sist vi var i skogen fick Brownie också duscha för då rullade hon runt på en död fågel. Det var en trevlig eftermiddag eller inte.


Nu går Brownie under smeknamnet "hästskiten"

 



Någon som skäms lite...

   


Sen fick Brownie stanna hemma och vi åkte tittade lite i affärer och handlade lite för presentkortet på Åhléns som jag fick i jul. Ska fota och visa lite sen.

Idag får vi se om det blir någon promenad ett besök i tvättstugan blir det i alla fall. Finns lite att tvätta från igår.

Presentation


Välkommen till min blogg! Klicka på presentationen så får du veta lite mer om mig.

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards