Direktlänk till inlägg 22 juli 2011
Middag idag bestod av vegetariska burgare med lite olika tillbehör som blev aubergine, skogschampinjoner, rostad lök, gurka, tomat, sallad, cheddarost och barbequesås. Sen gjorde M egna potatischips och det blev jättegott. Han hyvlade en bakpotatis med osthyveln och blandande potatisskivorna i en skål med rapsolja. Sen la han skivorna på en plåt med bakplåtspapper och hade på lite flingsalt och svartpeppar. Låt stå i ugnen ca 15-20 min i 200 grader. Detta kan jag verkligen rekommendera.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | |||||||
4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 |
|||
11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 |
17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||
|