Direktlänk till inlägg 25 mars 2012
Gårdagens middag blev lax med duchessepotatis, hollandaisesås, sparris, tomat och champinjoner. Det blev väldigt! Duchessepotatisen gjorde jag så här: koka 7-8 potatisar sedan pressade jag dem med potatispress i en bunke och tillsatte 2 äggulor, 1 dl grädde, 2 msk smör och lite salt och peppar. Sen spritsade jag ut moset på en plåt och gratinerade i ugnen på 225 grader till de fått lite färg.
Senare idag kommer E och V hem till oss på våffellunch.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | ||||||
5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | |||
12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | |||
19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | |||
26 | 27 |
28 |
29 | 30 | 31 | ||||
|