Direktlänk till inlägg 1 maj 2012
Smörstekt bröd med underbart god skagenröra från Erssons.
Rödtunga fylld med gäddfärs och räkor, potatis och vitvinssås från Erssons.
Till efterrätt gjorde vid Gino. Kiwi, äpple, jordgubbar med riven vit choklad på. Gratinera i ugn 5 min på 250 grader.
Det var en väldigt god och lyckad middag. Det finns så otroligt mycket gott att välja på hos Erssons.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 |
9 |
10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 |
|||
21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 |
30 | 31 | ||||||
|