Direktlänk till inlägg 8 juni 2012
Gjorde en ceasarsallad med majskyckling, bacon, romansallad, tomat, avocado, halloumi, parmesan, ägghalvor, krutonger av ciabatta och ceasardressing. Det blev en sallad med extra allt kan man säga. Köpte två små färska majskycklingfiléer och de var väldigt goda och otroligt stor skillnad mot "vanlig" kyckling. Stekte dem ett par minuter i stekpannan och sen in i ugnen med termometer till ca 65 grader.
Godaste ceasardressingen.
Jag hade dock lite svårt för att äta bacon. Så det blev bara en liten bit men det var ganska gott men det kändes bara lite svårt. Det går väldigt mycket upp och ner med att äta kött ibland känner jag mig sugen på allt kött och sen nästa dag vill jag inte äta kött mer. Men det är fortfarande fläskkött och korv som är svårast att äta. Tex. kyckling och lamm känns inte alls fel. Konstigt att det har blivit så efter två år som vegetarian.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
|||||||
4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 |
10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 |
|||
18 |
19 | 20 | 21 | 22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 | 28 |
29 |
30 |
||||
|