Direktlänk till inlägg 1 maj 2011
Vi gjorde en mycket god middag idag och det var rostade grönsaker och couscoussallad. Det är knappast någon nyhet att jag älskar couscous. Jag tog receptet från min kokbok Gott och Grönt men jag gjorde lite ändringar.
Jag kokade couscos med kanel, gurkmeja, koriander, spiskummin och grönsaksbuljong. Sen rostade jag aubergine, paprika, morot och röd lök med olivolja i ugnen. Sen blandade jag couscous och grönsker och sist hade jag i sockerärtor, cocktailtomater i olika färger och gula russin.
Till detta gjorde jag en sås på creme fraiche och mangochutney.
M var lite skeptiskt först och det kanske låter som en konstig blandning men det blev otroligt gott.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 |
3 | 4 |
5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | |||
23 |
24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | |||
30 | 31 | ||||||||
|