Alla inlägg under februari 2012

Av brownies - 13 februari 2012 17:01

I går passade vi på att vara ute i solen det var riktigt skönt väder. Jag måste köpa en termos så jag kan ta med mig varm choklad nästa gång. Såg nämligen några som satt och fikade i solen och det såg så mysigt ut.

 


 


Till middag åt vi pasta med sparris, svamp, vitlök, citron och parmesan ett recept av Jamie Oliver.

 


Sen blev det grönskasdipp med selleri och paprika det var riktigt längesen jag åt det. M var tvungen att ha lite chips också. Annars kan det bli för nyttigt.

 


Brownie hade en helt ny stil när hon sov. Känns som att det inte skulle vara så skönt för nacken.

 

Av brownies - 12 februari 2012 13:59

I går var vi på Indian Garden på Västgötagatan och åt middag och det var verkligen lyckat. Det var en väldigt fin restaurang och maten var underbart god. Bilderna jag tog med mobilen blev inte så bra tyvärr.


Till förätt åt jag papadam ( krispigt linsbröd ) med mangochutney och två andra goda röror.

 


Till varmrätt åt jag Paneer Mango Masala och det var så gott!! Det var hemlagad paneer (färskost) med färsk mango, tomat, nötter och kryddor i gräddsås.

 


Nanbröd med sesamfrön.

 


Efter all denna mat var jag så mätt men jag ville ändå prova en efterrätt och jag tog kokos som var inbakat och friterat och så glass till och det var också jättegott.

 


Hit kommer vi verkligen att gå tillbaka men det var tur att vi bokat bord. För det var helt fullt och det kom folk hela tiden och vissa väntade där jättelänge innan det fick bord. Men det var en väldigt stor restaurang och så hade de öppet kök så man såg in. Så nästa gång ska vi välja bord vid köket eller vid fönstret.

Av brownies - 11 februari 2012 13:23

Nybakat bröd till dagens frukost. Receptet hittade jag hos Linnéas skafferi en av mina favoritbloggar.


 


Idag tog vi en lång sovmorgon och så är vi lediga hela helgen så skönt. I kväll ska vi ut och äta på restaurang Indian Garden och fira vår 6 årsdag. Men innan dess blir det lite storstädning och fix hemma. M har precis kammat och duschat Brownie så nu är hon ren och fin. Men hon protesterade hela tiden.

Av brownies - 11 februari 2012 13:00

Gårdagens middag blev pizza med getost, basilika, tomater, champinjoner och paprika.


 

Av brownies - 8 februari 2012 20:30

I kväll har vi ätit strömming med potatismos och min hemgjorda gurka.

 


Nu tittar vi på Tunnelbanan synd bara att Sveriges Mästerkock går samtidigt. Men jag får se det sen och klockan nio är det Jamie lagar brittiskt. Vissa dagar är det inget alls på tv och ibland går allt samtidigt.

Av brownies - 8 februari 2012 20:05

Jag har länge velat ha en radio i köket och men jag vill inte ha vilken radio som helst utan en gammaldags radio. I går när jag kom hem så hade M köpt en retroradio till mig :) Den passar perfekt i köksfönstret och det är så hemtrevligt att ha radion på i bakgrunden när man är hemma.


 


 


Det är belysning på displayen men det syns inte så bra när det är ljust.

 

Av brownies - 6 februari 2012 13:53

Så var det måndag igen och jag hoppas på att det blir lite varmare den här veckan. Har knapp varit ute i helgen det räckte med att skarpa rutorna på bilen i -18 grader i lördags natt.


I helgen lagade jag en väldigt god broccolipaj med soltorkade tomater. Jag måste göra paj oftare det är så gott. Jag brukar alltid köpa fryst broccoli men har börjat att köpa färsk broccoli istället och det blir mycket godare.


 


Av brownies - 4 februari 2012 11:30

Middag igår blev ciabatta med hummus, champinjoner, ruccola, avocado, brieost och så soltorkade tomater som jag la in själv. De blev väldigt goda.

 

Presentation


Välkommen till min blogg! Klicka på presentationen så får du veta lite mer om mig.

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards