Direktlänk till inlägg 19 juni 2011
Den här dippen är väldigt god att bre på smörgåsen. Perfekt när man är vegetarian också då behövs lite andra varianter.
Palsternacksdipp
6 portioner
250g palsternackor
3 msk kesella
1/2 tsk olivolja
3 krm salt
1 krm sesamfrön
Skala och skär palsternackan i mindre bitar.
Koka i vatten tills de blir mjuka ca 10 min.
Häll av vattnet och mixa till en slät kräm.
Låt svalna något.
Vänd i kesellan i krämen. Tillsätt salt.
Toppa med olivolja och sesmafrön.
Receptet kommer från Laga Lätt nästa gång ska jag prova morotsdipp och rotselleridipp.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 |
22 | 23 | 24 |
25 | 26 | |||
27 |
28 | 29 |
30 | ||||||
|