Direktlänk till inlägg 26 juni 2011
Igår åt vi abborrfilé och det var så gott. Vände abborren i mjöl och stekte den i mycket smör, salt, lite vitpeppar och persilja. Till det gjorde jag potatissallad. Jag kokade färskpotatis och sen gjorde jag en röra på creme fraiche, majonäs, fransk senap, salt, svartpeppar, senapsfrön, purjolök. Jag har inga exakta mått utan jag smakade av tills jag tyckte att det blev perfekt. Sen blandade jag ihop röran och potatisen och garnerade med gräslök och persilja som vi odlat själva.
Sen fräste jag på lite champinjoner och purjolök och serverade även med citron och rädisor. En väldigt lyckad och god middag.
Det ska verkligen vara mycket smör det blir så gott då.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 |
22 | 23 | 24 |
25 | 26 | |||
27 |
28 | 29 |
30 | ||||||
|