Direktlänk till inlägg 4 april 2012
I gårkväll åt vi lite lyxigare vardagsmat och till förrätt åt vi avocado med skagenröra. Till varmrätt grönskaker i ugn, lax och örtsås.
Morötter, kålrot, majrova, champinjoner, vitlöksklyftor, schallottenlök, flingsalt, timjan och olivolja.
Örtsåsen gjorde jag på 2 dl creme fraiche, 1 dl majonäs, dill, persilja och gräslök (frysta kryddor) och lite flingsalt. Det var också första gången jag åt majrova och det var väldigt gott det blir lite tråkigt att alltid använda samma rotfrukter så jag ska börja att prova lite nya sorter.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 |
4 | 5 |
6 |
7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 |
25 |
26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | |||||||||
|