Direktlänk till inlägg 20 juli 2012
Jag gjorde en jättegod fransk potatissallad till middag idag. Receptet är från Tasteline. Jag hade även i vårlök som inte stod i receptet, men jag tycker att det passar bra.
Fransk potatissallad
4 portioner
600 g kokt färskpotatis
2 msk vitvinsvinäger
4 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
1 msk fransk senap
salt,peppar
3 msk persilja
3 msk gräslök
2 msk kapris
Koka potatisen och låt den svalna.
Blanda samman dressingen. Häll dressingen över potatisen och rör om.
Tillsätt örter och kapris.
Låt stå kallt ca 30 minuter.
Till potatissalladen åt vi rostbiff och ett kryddsmör som jag gjorde på lite bregott, rivet citronskal, flingsalt, paprikapulver och 2 pressade vitlöksklyftor. Måtten har jag inte med det kan man smaka av.
Till maten den godaste cidern jag har druckit, provade äpple i Köpenhamn och nu päron.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | |||
30 |
31 | ||||||||
|