Alla inlägg under maj 2011

Av brownies - 8 maj 2011 20:36

Idag har jag jobbat och när jag slutade kom M och mamma och hämtade mig och så åkte vi till Bauhaus och Plantagen. Mamma behövde hjälp med lite tunga saker till balkongen och vi köpte tomatplantor. Sen köpte vi med oss Sushi och åkte hem till mamma.


Brownie och jag väntar utanför Bauhaus.

 

Godaste sushin finns på 66 kvadrat i Fruängen.

 

Av brownies - 7 maj 2011 21:51

Idag har M och jag haft en underbar dag. Vi lämnade Brownie hos min mamma på förmiddagen och sen åkte vi in till stan. Först gick vi på Blue Medi Spa jag fick en Liveit box av M när jag fyllde år och då valde jag att vi skulle göra varsin spabehandling. M tog massage och jag valde fotvård. Det var så skönt jag somnade nästan på slutet när hon masserade fötterna. Det var ett jättemysigt spa och personalen var väldigt trevlig och duktig.

Sen åkte vi in mot city och vi promenerade runt i flera timmar och tittade lite i butiker och sen gick vi och åt på Bamboo Palace. Där hade vi våran första date för mer än fem år sen och vi har inte varit där sen dess. Då kände vi knappt varandra så då kommer jag ihåg att ingen av oss vågade äta så mycket och så vart det pinsamt så fort det blev tyst och vi inte hade nåt att prata om.

Då hade vi ingen aning om att vi skulle sitta där fem år senare.


 

 

 

 

Av brownies - 6 maj 2011 21:45

Nu blir det glass med ananas. Idag blir det laktosfri chokladglass från Tofuline. Den är väldigt god.


 

Av brownies - 6 maj 2011 20:53

Gjorde egen pizza idag med zucchini, champinjoner, paprika, cocktailtomater, fårost och riven ost. Jag gjorde coleslaw till och sen när pizzan var klar hade jag på flingsalt och ringlade över lite olivolja.


 

Av brownies - 6 maj 2011 16:45

Jag håller på att ändra min design jag vet inte om jag är klar än, men jag låter det vara så här ett tag det är så svårt att bestämma exakt hur den ska vara. Jag får fundera lite till.

Av brownies - 5 maj 2011 15:00

Vi köpte ju en sån här Hair remover för ett tag sen och jag måste bara ge den en recension och det är helt värdelös. Jag har provat den på soffan, täcken, lakan, kuddar, och i bilen. Den tar inte bort allt hår och lika mycket hår som fastnar i svampen kommer liksom tillbaka när man drar flera gånger med den. Sen ska man tvätta den i lite vatten vid behov men det hjälper inte. Så den rekommenderar jag inte.


Värdelös

 


Så igår var vi in på Bromma Zoomarknad igen och köpte en annan sort och det är denna. M har bara provat den snabbt och han sa bara att den här var inte mycket bättre, men man ser hur mycket hår det blev på en gång. Jag ska också prova den sen, den går tydligen att tvätta i maskin. Jag återkommer med ett recension.

 

Av brownies - 5 maj 2011 11:15

Igår åkte vi till Bromma Blocks och gick på Åhléns vi hade ju presentkort så vi köpte en kastrull vi hade tur för det var 40% rea på den och så köpte vi några små glasskålar. Vi håller på att byta ut en del saker i köket så vi köper lite nytt då och då en sen kastar ut det vi tröttnat på. Jag gillar Bromma Blocks de har väldigt mycket där och det är alltid så lite folk i går var vi ensamma på Åhléns fast klockan var fyra.

Sen hämtade vi E och V och åkte till Max i Barkarby och åt middag deras fiskburgare är väldigt god men deras pommes får inte godkänt. De brukar vara okej men inte igår.

Sen skulle E och V in på IKEA och byta en stol.


 

Te

Av brownies - 3 maj 2011 20:36

Köpte lite nytt te idag. Hittade mitt favoritte för för endast 10 kr/st på Coop Forum. Det kostar runt 25 kr annars så jag plockade på mig lite olika sorter.


 

Presentation


Välkommen till min blogg! Klicka på presentationen så får du veta lite mer om mig.

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards